Parfum Paris Hilton – Simte-te ca o moștenitoare

Poartă parfumul Paris Hilton și te vei simți ca o moștenitoare. Ți-ai dori să ai bani de ars? Vrei să te simți regal și frumos? Parfumul dulce de fructe cu note florale te va ajuta sa te simti ca o vedeta. Te poți simți ca o vedetă celebră fără niciuna dintre note negative. Citiți mai departe pentru a afla dacă parfumul Heiress este potrivit pentru dvs.

Cine nu vrea să se nască în bani? Este ceva la care visăm cu toții, dar doar câțiva se nasc ca moștenitoare. Cu toate acestea, cu parfumul Heiress te poți simți ca o moștenitoare. Esti frumoasa si bogata. Miroși a bani. Poți face orice vrei, pentru că ești o moștenitoare. Acest parfum Paris Hilton te va face să te simți ca un socialit fierbinte și o vedetă faimoasă, dar nu trebuie să te confrunți cu toți urmăritorii psihic, să fii mutilat în public și cu pozele de paparazzi jenante.

Parfumul Heiress este un amestec de Peach Granita, Star Jasmine, Passion Fruit, Orange Burst, Champagne Mimoza, Tiare Flower și Honeysuckle. Este un parfum arabesc femei  parfum dulce și feminin care scapă de bogăție. Acest parfum Paris Hilton este suficient de ușor pentru a fi purtat în timpul primăverii, verii sau oricând doriți. După ce ai mirosit acest parfum, s-ar putea să vrei să-l transformi în noul parfum.

Paris Hilton a creat și alte câteva parfumuri Paris Hilton de-a lungul anilor. De fapt, tocmai și-a lansat cel de-al 10-lea parfum, numit Tease. Tease se bazează pe icoana ei, Marilyn Monroe. Parfumul Tease vă oferă mai mult un sentiment jucăuș și cochet. Parfumul Heiress este unul care te va face să te simți sexy, bogat și regal.

Paris este moștenitoare, socialită, actriță, cântăreață, designer, model și autoare. Unul dintre motivele pentru care a reușit să realizeze atât de multe în viață este pentru că este o moștenitoare. Acum poți simți și simți și miros ca o moștenitoare. Și poți atinge visele tale. Totul necesită încă muncă grea, dar dacă te simți moștenitoare și crezi că poți face asta, atunci ești deja la jumătatea drumului.

Miroase bogat, frumos și gata pentru orice. Comportați-vă ca și cum ați fi o moștenitoare și începeți să vă îndepliniți visele. Dacă tu nu crezi în tine, nimeni altcineva nu va crede. Parfumul Heiress este un parfum ușor dulce, care îl face perfect pentru a fi purtat în orice moment al anului. Acest parfum Paris Hilton îți va oferi parfumul secret pentru o viață fericită de succes.