Θέλετε λοιπόν να διευθύνετε μια επιχείρηση μασάζ από το σπίτι σας

 

Πήρα την άδεια και την πιστοποίησή μου μόλις τελείωσα το σχολείο για θεραπεία μασάζ. Ήξερα αμέσως ότι επρόκειτο να ξεκινήσω να χτίζω το δικό μου ιατρείο έξω από το σπίτι μου μόλις τελειώσω το σχολείο (γι’ αυτό η προϋπόθεση για το σπίτι που αγόραζα έπρεπε να έχει ένα επιπλέον δωμάτιο για τον επαγγελματικό μου χώρο). Δημιούργησα την πελατεία μου και γρήγορα αναγνωρίστηκα ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις μασάζ στην περιοχή. Να πώς το έκανα…

Καταρχάς. Μάθετε ποιοι είναι όλοι οι κανονισμοί και οι περιορισμοί για τη λειτουργία μιας πρακτικής μασάζ έξω από το σπίτι σας για την κοινότητά σας. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς ορισμένες πόλεις μπορεί να μην σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε αυτό το είδος επιχείρησης έξω από το σπίτι σας χωρίς κατάλληλες άδειες και επιχειρηματική άδεια, αν και καθόλου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει όλα τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, καθώς και ασφάλιση θεραπείας μασάζ, πιστοποίηση CPR/πρώτων βοηθειών και επίσης ιδιοκτήτες σπιτιού ή ασφάλιση αστικής ευθύνης. Εάν νοικιάζετε το σπίτι σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης γραπτή άδεια από τον ιδιοκτήτη σας για τη λειτουργία μιας επιχείρησης από την ιδιοκτησία του. Ορισμένοι δήμοι απαιτούν συγκεκριμένα κτιριακά χαρακτηριστικά, όπως η προσβασιμότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες και η σχετικότητα της θέσης του γραφείου σας με την είσοδο(ες) του σπιτιού σας, καθώς και με τα μπάνια. Μπορείτε να λάβετε τις περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες από το Δημαρχείο της περιοχής σας.

Στη συνέχεια, γράψτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να κάνετε αίτηση για επιχειρηματικά κεφάλαια, είναι σημαντικό να βάλετε τους στόχους και τις ιδέες σας σε γραπτή μορφή, χρησιμοποιώντας όσες λεπτομέρειες μπορείτε. Όταν γράφετε τα πράγματα, ο νόμος της έλξης θα λειτουργήσει για να βεβαιωθείτε ότι οι προθέσεις σας θα πραγματοποιηθούν. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει κάτι σχεδόν μαγικό σε αυτό. Και αν δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε με τη σύνταξη του επιχειρηματικού σας σχεδίου, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν δείγματα, παραδείγματα, περιγράμματα και σεμινάρια σε όλο το διαδίκτυο χωρίς κόστος για εσάς.

Στη συνέχεια, βρείτε ένα όνομα για την επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, καθώς υπάρχουν χιλιάδες ονόματα επιχειρήσεων μασάζ που χρησιμοποιούνται ήδη. Κάντε την έρευνά σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε το ίδιο όνομα με, ή παρόμοια με, άλλη επιχείρηση κοντά στη δική σας. Επίσης, συνιστώ να μην χρησιμοποιείτε το προσωπικό σας όνομα. Λάβετε υπόψη ότι παρόλο που το “Massage By Jody” μπορεί να προσθέσει στην προσωπική γοητεία, εμποδίζει τον επαγγελματισμό της επιχείρησης.

Αφού τα κάνετε όλα αυτά, συνιστάται ιδιαίτερα να δημιουργήσετε μια LLC για την επιχείρησή σας. Αυτό θα αφαιρέσει οποιαδήποτε ευθύνη από εσάς προσωπικά και θα την κρατήσει εντελώς περιορισμένη στην επιχείρησή σας. Πιθανώς ο ευκολότερος και πιο βολικός τρόπος για να το κάνετε αυτό θα ήταν μέσω μιας διαδικτυακής νομικής εταιρείας. Απλώς ακολουθήστε τους συνδέσμους στον ιστότοπό τους για τη δημιουργία μιας LLC, συμπληρώστε τα κενά και υποβάλετε την αίτησή σας με την πληρωμή σας. Αυτοί θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Στη συνέχεια, καταθέστε την επιχείρησή σας στο IRS για να λάβετε τον Αριθμό Αναγνώρισης Απασχόλησής σας. Μετά από αυτό, θα μπορείτε να ανοίξετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό όψεως για να διατηρήσετε τα οικονομικά σας ξεχωριστά από τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σας. Αυτό το κάνει πολύ πιο εύκολο όταν πλησιάζει η φορολογική περίοδος. Αυτό σας δίνει επίσης τη δυνατότητα αποδοχής τρόπων πληρωμής επιταγών ή/και πιστωτικών καρτών από τους πελάτες σας (αυτή είναι μια ευκολία που θα εκτιμήσουν πολύ).

Εάν ο στόχος σας είναι να λειτουργήσετε μια επιτυχημένη, μακροχρόνια πρακτική μασάζ έξω από το σπίτι σας, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε έναν χώρο που είναι ειδικά σχεδιασμένος για την επιχείρησή σας και μόνο για την επιχείρησή σας. Μην στρώνετε το τραπέζι σας στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρά σας και στη συνέχεια υποθέστε ότι θα είναι αρκετά καλό για τους πελάτες σας. Θα σας αφήσω να μπείτε σε ένα μικρό μυστικό: Δεν ε μασαζ στο σπιτι ίναι. Αυτό μπορεί να είναι εντάξει για τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας εάν έχετε περιορισμένο χώρο, αλλά για οποιονδήποτε άλλον θα χρειαστεί να παρέχετε έναν ασφαλή, άνετο και ιδιωτικό χώρο όπου θα τους επιτρέπεται να χαλαρώνουν και να αισθάνονται άνετα.

Διατηρήστε το καθαρό. Είναι ένα πράγμα να έχεις ένα σπίτι στο οποίο μένεις (γιατί έτσι είναι και οι περισσότεροι θα το καταλάβουν όλοι), αλλά αν το σπίτι σου είναι ακατάστατο και ακατάστατο και διάσπαρτο με τα παιδικά παιχνίδια ή τα κατοικίδια σου να περιφέρονται και να προκαλούν δυσάρεστα αρώματα, Το ποσοστό επανάληψης του πελάτη σας θα είναι από μικρό έως καθόλου. Δεν έχει σημασία πόσο καλό μασάζ θα κάνετε αν οι πελάτες σας πρέπει να περάσουν από ή να ξεπεράσουν τα χάλια σας. Οπότε καθαρίστε και οργανώστε τον χώρο σας αν δεν είναι ήδη. Και μην φοβάστε να ζητήσετε εξωτερική βοήθεια, ακόμα κι αν είναι απλώς μια ειλικρινής γνώμη από έναν έμπιστο φίλο σχετικά με το τι θα μπορούσε να βελτιωθεί. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των πελατών σας και δείτε τον χώρο σας μέσα από τα μάτια τους από τη στιγμή που παρκάρουν το αυτοκίνητό τους μέχρι τη στιγμή που θα φύγουν. Πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα και εμπλουτίστε το d